Informace o konferenci XXVIII. ročníku

Naleznete zde to nejdůležitější ohledně zakončení!
5. číslo ChronuProgram zahájení konference

Základní informace

Níže naleznete přehled průběhu kofnerence a zahájení 

Slavnostní zahájení

Zahájení konference se uskuteční v prostorách kostela sv. Anny, známém také jako Pražská křižovatka (adresa Zlatá 211, Praha 1). Vstup na zahájení je možný pouze z ulice LiliováRegistrace probíhají už od 16 hodin, dorazte prosím s časovým předstihem před zahájením, abyste se mohli pohodlně usadit. Vedle registrací bude také po celou dobu k dispozici bezplatná venkovní šatna. Nezapomeňte dodržet formální dress code.

Vybraní hosté

Karel Řehka – náčelník Generální štábu Armády ČR

Eva Decroix – poslankyně Poslanecké sněmovny PČR, zastupitelka kraje Vysočina, advokátka

Tomáš Petříček – bývalý ministr zahraničních věcí ČR

Konstantin Sulimenko – redaktor Seznam Zpráv, moderátor

Konference

Jednací dny konference proběhnou v prostorách Kongresového centra Praha, které se nachází v těsné blízkosti stanice metra Vyšehrad na lince C. Ranní registrace probíhají každý jednací den od 8:30 do 9:00, jednání probíhá v pátek a sobotu od 9 do 18 hodin, v neděli do 14:30. Během programu pro vás v pátek a sobotu zajišťujeme oběd (vždy i veganská varianta bez laktózy a lepku) a coffee break ve formě kávy, čaje, pečiva a ovoce. Na konferenci bude zároveň možné zakoupit summmití merch!

V neděli v 15:30 proběhne v sále Panorama slavnostní zakončení, které potrvá do 17 hodin. Tímto bodem oficiální program končí.

Doprovodné akce

Ve čtvrtek bude probíhat již tradiční procházka po Starém Městě, která není kapacitně omezená, přihlaste se však prosím přes tento formulář. Sraz bude na tramvajové zastávce Lazarská ve 14:30.

V pátek bude probíhat promítání studentských filmů a beseda s autory*ky v Kampusu Hybernská, kterému děkujeme za poskytnutí prostoru. Program bude začínat ve 20:00 a je kapacitně omezen. Přihlašování k dispozici na tomto odkazu

 Sobotní večer bude věnován náborové akci do sekretu, maturanti*ky se dozví, co znamená být součástí přípravného týmu, a budou si moct se sekretariátníky popovídat o všem, co je zajímá. Odkaz na událost na FB naleznete zde. Důrazně doporučujeme využití tlačítka níže, kde najdete o náborovce více informací.

V neděli se uskuteční závěrečný social event v klubu El Magico na pražském Chodově, který uzavře celý letošní ročník. Začínat budeme v 19:00. Tématem je nadpřirozeno, nezapomeňte si proto své kostýmy. Na tuto akci je nutné si zakoupit lístek, což bude možné jak bezprostředně u vstupu, tak během konference.

Nezapomeňte sledovat summit i na sociálních sítích!

Partneři projektu

TOP partneři